Puncte 850
file

Masina de spalat rufe Beko WMB71031M, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+, Alb

  Capacitate de incarcare  7 kg   Gama de produse Beko a fost special prevazuta cu o diversitate de modele, avand o capacitate de incarcare de 5kg, 6 kg, 7 kg sau 8 kg.

Acum poti alege masina de spalat, in functie de numarul de membri ai familei si catitatea de rufe spalata in mod uzual.

      Eficienta energetica A+   Masinile de spalat rufe din gama Beko ofera performante superioare atat in ce priveste consumul de energie cat si eficienta spalarii.

      Sistem electronic de control al balansului   Acest sistem inteligent asigura distribuirea uniforma a rufelor in tambur, elimina vibratia si zgomotul, mentinand o stabilitate absoluta in timpul centrifugarii.

      Dispozitiv pentru detergent lichid   Dispozitivul din sertarul pentru detergent ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de perferinta utilizatorului.

    Dark Care   Program special pentru obiectele de imbracaminte de culoare inchisa, sintetice sau din bumbac.

Acesta previne decolorarea si pastreaza intensitatea culorilor hanielor, ca noi.

    Aquafusion   Sistemul AquafusionTM  patentat de  Beko valorifica la maxim consumul de APA, ENERGIE si DETERGENT in timpul spalarii.  Astfel, 5,5 kg de detergent poate fi economisit anual, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse.

    Child Lock   Restrictioneaza accesul copiilor la panoul de control prin simpla actionare a unei combinatii de butoane.

Astfel, copilul tau se va putea juca nestingherit, fara sa afecteze derularea programului de spalare     Rezistenta HI-TECH   Elementul de incalzire nichelat asigura o protectie perfecta importiva coroziunii si reduce depunerile de calcar cu 40% fata de o rezistenta standard.

Aceste performante elimina consumul suplimentar de energie si asigura cresterea duratei de viata de pana la 100 ori.